BEYNƏLXALQ ƏLAQƏLƏR

Koreya Respublikası Təhsl Nazirliyi yanında Beynəlxalq Təhsil üzrə Milli İnstitutu 2022-ci il üçün xarici tələbələrə bakalavr pilləsi üzrə “Global Koreya Təqaüd Proqramı”nı elan edir. Təqaüd proqramının şərtləri, müraciət formaları və digər məlumatları BTMİ-nin “Koreyada Təhsil” internet səhifəsindən (www.studyinkorea.go.kr) əldə etmək mümkündür.

Səfirlik vasitəsi ilə müraciət etmək istəyən Azərbaycan vətəndaşları 5 oktyabr 2021-ci il tarixinə qədər sənədlərini təqdim etməlidirlər. Seçilmiş şəxslər Səfirlikdə təşkil ediləcək müsahibəyə dəvət olunacaqlar.

Təqaüd proqramı ilə bağlı əlaqələndirici şəxs xanım Lee Hyunju ([email protected], tel: 012-596-79-01)