BEYNƏLXALQ ƏLAQƏLƏR

İspaniyanın Kadiz Universiteti Erasmus+ mübadilə proqramı çərçivəsində 2021-22-ci tədris ilinin yaz semestri üçün bakalavr, magistr və doktorantura pillələri üzrə tələbə qəbulunu açıq elan edir. Qəbul aşağıdakı ixtisaslar üzrə keçiriləcək:

- Dillər
Tələb olunan sənədlər:
1. Motivasiya məktubu (motivation letter)
2. 2 ədəd tövsiyyə məktubu (recommendation letter)
3. İspan dili sertifikatı ( ən azı B1 səviyyəsi)
4. CV (Avropa formatında)
5. Transkript (son bir ilin nəticələri) və dekanlıqdan arayış
6. Valideynin icazə kağızı
Müraciətlərin son qəbul tarixi 24.09.2021-ci ildir.
Müsahibədə iştirak edib seçilən tələbələrin məlumatları Kadiz Universitetinə göndəriləcək. Növbəti mərhələdə seçilən namizədlər akademik göstəricilər və ispan dili səviyyələrinə əsasən Kadiz Universiteti tərəfindən seçiləcək.
Nəzərinizə çatdırırıq ki, Kadiz Universiteti ADU da daxil olmaqla üç Azərbaycan universitetinə ümumilikdə 2 (bakalavr, magistr və doktorantura pilləri üzrə) yer ayırıb.
Ətraflı məlumat üçün 221 saylı otağa, Beynəlxalq əlaqələr şöbəsinə müraciət edə bilərsiniz.